Interieurarchitect Vlaams-Brabant

Verlang je naar een Cosy interieur die warmte uitstraalt en jouw verhaal vertelt binnen jouw budget? Dan is Cosy Me de geknipte interieurarchitect in Vlaams-Brabant.

We luisteren naar jouw verhaal, naar je passie, je dromen en je verwachtingen. Alleen zo halen we het volledige potentieel uit je woning. Alleen zo kunnen we je interieur vormgeven op maat van jouw leven en jouw budget. Wij zijn je vertrouwenspersoon, je partner, je expert. Altijd eerlijk en integer, altijd dichtbij. Zware renovatiewerken zijn niet altijd nodig. Het zijn soms subtiele en kleine ingrepen die het verschil kunnen maken. Naast renovatieprojecten hebben we daarom ook “Het Spreekuur” gelanceerd, uw Eerste Hulp bij elke interieurkwestie, groot of klein. Voor meer info: Het Spreekuur

We streven naar innovatie en harmonie. We werken samen met kwalitatieve vakmensen en leveranciers en kennen onze sector vanbinnen en vanbuiten. We begeleiden je persoonlijk naar het interieur van je dromen. We gaan voor niets minder dan een totaalbeleving.

Achter Cosy Me schuilt Martine Pieters. Interieurarchitecte en kunstenaar. Doener en denker. Weet van aanpakken en denkt out of the box.

Als klein meisje kroop ik op de vensterbank van mijn ouderlijk huis, een rijhuisje in Brussel. Ik tekende de huizen van mijn overburen en beeldde me in hoe ze er vanbinnen uitzagen. Van mijn passie voor architectuur maakte ik mijn job. Die ik met hart en ziel doe.

Ontwerpen is mijn passie. Ruimtes heruitvinden, creatief denken en op zoek gaan naar een sterk concept. Allemaal in functie van het verhaal van mijn klanten. Die persoonlijke aanpak vind ik belangrijk. Dat typeert mij en Cosy Me. Net zoals alle kunstwerken die we realiseren.

Waarom Cosy Me

“Thuiskomen, je nieuwe thuis, een wonder, een gevoel dat je niet meer loslaat. Al je zorgen verdwijnen. Zachte kleuren, je zintuigen worden geprikkeld, alles ademt rust uit. Ergens waar je jezelf mag zijn, waar er wordt gelachen en gehuild, waar je je ziel kan blootleggen. Alles heeft een plaats, niets is te veel, elk detail telt. En toch is alles helemaal anders dan je had gedacht. Je glimlacht en voelt dat het nu eindelijk goed zit.”

Martine Pieters van Cosy Me 2
Wonen is een kunst Wonen is een kunst Wonen is een kunst Wonen is een kunst

Gerealiseerde kunstwerken

Benieuwd naar onze realisaties? Zowel onze particuliere als zakelijke interieurprojecten stralen passie en warmte uit. Alles is in harmonie, elk detail klopt. Neem zelf een kijkje naar onze kunstwerken en laat je inspireren.

We use cookies or similar technologies (e.g. pixels or social media plug-ins) to optimise your user experience on our website, among other things. In addition, we wish to use analytical and marketing cookies to personalise your visit to our website, to send targeted advertisements to you, and to give us more insight into your use of our website.

Do you consent to our use of cookies for an optimal website experience, so that we can improve our website and surprise you with advertisements? Then confirm with ‘OK’.

Conversely, would you like to set specific preferences for different types of cookies? This can be done via our Cookie Policy. Would you like more information about our use of cookies or how to delete cookies? Please read our Cookie Policy.